Over ons

Onze peuterspeelzaal is sinds 1998 gevestigd in een verbouwd gedeelte van de Merwedeschool. De speelzaal is geheel zelfstandig. Onze speelzaal is voorzien van een entree (met inpandige berging) met kapstokjes, een hal (waar het grote speelgoed afgewisseld wordt) en de speelruimte waar zich de poppenhoek, de leeshoek, de puzzeltafel, de auto/bouwhoek, het verfbord en de 'grote' tafel bevinden. Hier zijn ook de peutertoiletjes met wasbak. In de hal is het "juffen"toilet", waar een in hoogte verstelbare commode staat, waar peuters die nog niet zindelijk zijn, verschoond kunnen worden. Ook is er nog een keuken met magazijn voor de leidsters. Buiten hebben wij de beschikking over een afsluitbaar plein met een zandbak en een glijbaan en genoeg ruimte om lekker te spelen of fietsen.  Aan de voorkant (aan de Rembrandtstraat) van de speelzaal hebben we ook een pleintje waar we buiten kunnen spelen.

Bestuur

Voorzitter, Bert-Jan Kollmer

Directeur, Monique de Hon

 

Het Team

Gediplomeerde, Nederlands sprekende leidsters, in (parttime) dienstverband, verzorgen en begeleiden de peuters. Er werken dagelijks twee vaste leidsters op de groep.

jose ingrid lia

José Swets , Ingrid Ramselaar, Lia Odijk

petravdb IngridvdG

Petra van den Berg, Ingrid de Graaf
 

Vaste Invalleidster

joze

Jozé Ambachtsheer

Over de Ukkepuk

Wij zijn de leukste peuterspeelzaal van Hardinxveld, wilt u meer over ons weten? Bekijk dan de site en met name de over onze pagina!
Over ons pagina

 

Laatste Nieuws

Contact


Invalid Input

Geef u e-mailadress

Invalid Input